Skilsmisseråd i mange retninger

Skilsmisseråd i mange retninger

Skilsmisseråd i mange retninger

I denne korte video læser jeg de råd op, som jeg fik, da jeg blev skilt. Rådene afspejler de mange kulturer, som jeg lever i, og du vil høre meget modsatrettede råd, som jeg fik, da jeg skulle skilles i 2016.

Vi ved meget om de kulturelle udfordringer, der opstår, når man bliver gift på tværs af parrets religioner og kulturer. Men hvad sker der, når man bliver skilt på tværs af kulturer? I denne video læser jeg de mange modsatrettede råd op, som jeg fik i løbet af 2016. Det viser en godvilje og lyst til at hjælpe og støtte mig i en svær tid. Men på humoristisk vis, viser oplæsningen også, hvor forskellige værdisæt og holdninger, man kan have til skilsmisser, og hvordan rådene ofte er baseret på enten egne erfaringer eller … lyster

Leave a comment

Name
E-mail
Website
Comment