Integration går begge veje

Integration går begge veje

Integration går begge veje

Denne blog er baseret på en oplevelse som min mandlige roomie var ude for, da han kørte i Taxa med en fordomsfuld mand i efteråret 2017.

Billede af DK 2017: Når ens mandlige roomie er tæt ved at blive smidt ud af en taxa, fordi chaufføren mener, at det er moralsk forkert, at han bor med en palæstinensisk/ dansk kvinde, så har vi et problem i samfundet: Integration og accept af forskelle skal gå begge veje. Uanset chaufførens etniske baggrund, så talte han ud fra et perspektiv, hvor han dømte min roomie (og dermed mig) for at leve anderledes, nemlig med en arabisk kvinde, han ikke er gift med. Hvem er denne intolerante chauffør, der tror, han skal lege dommer over andres liv/religion/værdier? Een ting er, at ja, vi kan være ligeglade med hans holdninger, min roomie og jeg. Det er vi også. Men jeg er ikke ligeglad med de konsekvenser sådanne holdninger får for de næste generationer. #Socialkontrol er forkasteligt. Se på dit eget liv, lev det som du vil – men lad dog være med at dømme os andre for at vælge et andet liv med andre værdier.

Leave a comment

Name
E-mail
Website
Comment