Kære danske mand- jeg mangler det samme

Kære danske mand- jeg mangler det samme

Denne blog er baseret på artiklen: Geeti Amiri: Singlemænd i alderen 25-38 år mangler alle sammen én ting . Trykt i Alt for damerne.


SELVE BLOGGEN: Fik lige en griner i bussen på min søndag. Essentialisering, arrogance, generalisering – det virker på mig på den måde, at det er hylende morsomt at læse. 
Som arabisk/dansk karrierekvinde har jeg stik modsatte oplevelse. Og jeg kan ikke genkende den mangel mænd tilsyneladende har. Det går op for mig, at jeg mangler den ene og samme ting som disse mænd, hun omtaler. Egentlig ikke på grund af min alder, etnicitet eller mit køn – men bare fordi, jeg er der, hvor jeg er; men jeg passer også ind i aldersgruppen.

Ligesom artiklen forvirrer mig, for helt ærligt; det er morsomt- Geeti Amiri skriver: “For jeg medgiver gerne, at ligestilling af mænd og kvinder i samfundet ikke er lig med at behandle hinanden som køn fuldstændig ens. Læs: mænd, der opfører sig som kvinder og omvendt.”

Ligestilling, men de må ikke få ens behandling eller opføre sig som det andet køn!!!
Hvorfor får vi ikke bare en opskrift, som vi kan følge for at gøre frøkenen glad. Nå, Nej, det er jo det, vi får her. Jeg har simpelthen bare svært ved at forstå den! Måske er jeg ikke mand…øh…. kvinde……øh … dansk.. øh dygtig ..nok-agtigt. Jeg opfører mig måske for mandligt i kvindetøj og for kvindeligt i mandetøj. Måske ved jeg faktisk ikke helt; hvad, der hører til hvad. 
Hjælp mig en eller anden. Ligestilling, men uden lige behandling!!!!! Jeg har brug for en opdragelse.. og lidt Geeti ‘Gade’ retreet. Glæder mig til der kommer en: ‘sådan bliver du ægte kvinde og undgår at blive forvekslet med en mand på grund af din opførsel’ bog.

Leave a comment

Name
E-mail
Website
Comment